L' AGRET dels sentits

AgriCultura ecoLògica

Quinoa amb fonolls i porros

Recepta de cuina de Quinoa amb fonolls i porros

Ingredients (4 racions)

  • 1 porro (250 g)
  • 1 bulb de fonoll (250 g)
  • 1 dent d’all
  • 75 g de quinoa
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 275 ml de caldo de verdures
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Talla el porro per la meitat, al llarg, i renta a fons. Talla a cubs d’1 centímetre, la part blanca i la verda.
Neteja, renta i talla a daus d’1 centímetre el bulb de fonoll.
Pela l’all i pica finament.
Esbandeix la quinoa en un colador, esbandint sempre amb aigua freda fins que l’aigua surti clara.
Escalfa l’oli en una cassola, afegeix el porro, el fonoll i l’all i salta, sense deixar de remenar durant 4 a 5 minuts o fins que comenci a obtenir un color daurat.
Aboca el caldode verdures, porta a ebullició i cuina durant 3 minuts.
Afegeix la quinoa, tapa l’olla i cou a foc lent uns 12 minuts.
Al final del temps de cocció, aireja la quinoa amb una forquilla i assaona amb sal i pebre al gust.

Per Joan Corminas

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 19 Novembre, 2016 by in Cuina, Sin categoría.

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Anuncis
%d bloggers like this: